Gabriela Firea acuză Guvernul de mușamalizare: Peste 5300 de decese Covid-19 nu au fost raportate”

Acuzații grave din partea senatorului PSD, Gabriela Firea, care susține că parlamentarii puterii au refuzat constituirea comisiei de anchetă privind raportarea deceselor Covid-19. Actuala putere a arătat faptul că transparența nu este un punct forte al acestui guvern atunci când au refuzat și înființarea unei comisii de anchetă în cazul Spitalului Foișor din Capitală.

”Ce abuzuri se ascund? Ce nu trebuie sā afle românii? Parlamentarii puterii și-au bătut joc de oameni și au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie, despre care chiar unii de-ai lor spun că sunt falsificate. Astfel, parlamentarii Coaliției PNL-USRPLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor este mincinoasā și, cu premeditare, ascunde adevărul.

Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie? Ce ilegalități protejează? Nu cumva se tem că grozăviile care ar putea ieși la iveală îi vor face pe români să-i alunge cu pietre de la guvernare? Că ar putea fi un nou scandal de tip Unifarm?

Votul de ieri adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.” susține Gabriela Firea pe Facebook.