Gabriel Oprea încearcă să sară din nou gardul în curtea PSD. Nu vine cu mâna goală, are un sediu și un manechin

După ce s-a retras din prim-planul vieții politice, fostul vicepremier Gabriel Oprea își petrece timpul la sediul UNPR, pe care l-a reamenajat după propriul gust. Gabriel Oprea a declarat pentru Digi24.ro că își dorește o colaborare cu PSD pentru „a uni forțele de stânga” și că se află în negocieri pentru o alianță sau pentru o fuziune. „Exclus”, au declarat sec surse din PSD.

Fostul vicepremier este prezent aproape zilnic la sediul UNPR, pe care l-a cumpărat în 2011 cu 110.000 de euro. Sediul, evaluat pe piața imobiliară la peste 500.000 de euro, a fost reamenajat, curtea exterioară fiind desființată, iar în locul ei a apărut o terasă acoperită. Acolo își petrece timpul Gabriel Oprea, împreună cu câțiva colaboratori apropiați.

La intarea în sediu, fostul vicepremier pentru siguranță națională este întâmpinat de un manechin din plastic, îmbrăcat în uniformă. Lângă străjer stă de veghe și un vultur din lemn, simbolul partidului aflat cândva la guvernare. 

Cu un partid care a obținut doar 54.942 de voturi la ultimele alegeri, cele europarlamentare, Gabriel Oprea speră să mai fie primit în sediul foștilor camarazi de la PSD. „Negociem o alianță sau o fuziune a forțelor de stânga.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro