Frica, principala soluție a actualului Guvern pentru pandemie. Ce se va întâmpla după 6 decembrie? – CURIERUL ROMÂNESC

Candidatul AUR Claudiu Târziu consideră că actuala conducere nu altă soluție pentru pandemia de coronavirus în afară de menținerea unei stări generalizate de panică.

„Candidez din indignare. Fiind jurnalist de 30 de ani știu toate mecanismele puterii și, dacă am sperat că toate nedreptățile pot fi îndreptate, astăzi îmi dau seama că nu se mai poate prin intervenția societății civile sau a presei, care este o umbră a ceea ce a fost cândva”, a explicat Târziu, în cadrul emisiunii „Tu votezi România!” de la TVR.

„Vedem că toată țara este sub carantină, vreau să vă spun că mie mi se pare în continuare că se exagerează enorm. Ca om de presă nu pot să nu observ că se îngroașă tușa foarte mult, că tot timpul se întreține o atmosferă de panică generală și nu se indică neapărat soluții. Hai să mai inchidem un oraș, să mai facem un lucru care și-a dovedit inutilitatea. Mă așteptam ca un guvern să aibă soluțiile la îndemână și dacă nu le are să apeleze la specialiști străini care le au”, a mai spus lideul AUR.

„Totul mi se pare exagerat, de la cifre, felul în care se acționează cu restricțiile. Nu am încredere în cifre pentru că ele nu sunt comunicate de către un Institut național de statistică, ci de către un grup strategic de comunicare. Pe de altă parte, toată tevatura asta nu pare că are un scop, o finalitate, ci este ca și cum guvernul vrea să ne sperie. Până când? Până la alegeri și apoi ce se întâmplă?”, a conchis Claudiu Târziu.

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.