Actualitate ROPRES

FOTO Autobuzele din Oradea, reclamate că sunt pre ”luminoase„. ”M-au orbit de tot„

FOTO Autobuzele din Oradea, reclamate că sunt pre ”luminoase„. ”M-au orbit de tot„

Tamaș, un șofer orădean de TIR a întâlnit marți dimineața, 07 decembrie, în jurul orei 05:52, autobuzul iluminat în trafic și ne-a povestit că a fost orbit de instalația luminoasă montată pe autobuzul respectiv., potrivit bihon.ro.

”M-a orbit de tot când a făcut sensul pe Centură lângă UAMT. S-a făcut totul alb și ploua de dimineață. Era în sens, am oprit pe loc până a trecut. Și eram cu TIR-ul. Nu mai spun nimic de cei cu mașini mici. Dacă eram cu mașină mică poate dădeam în el”, a declarat Tamaș.

Val de comentarii
„Și eu l-am văzut, m am și speriat de el”, a scris un utilizator.

„Daca eu pun se ia RAR-ul de mine”, a mai replicat un utilizator.

„Dar din câte știu eu acest lucru este ilegal din punctul de vedere al rar ului….dacă OTL-ul poate înseamnă ca putem toți nu ? Ca OTL nu e mai presus decât noi”, a mai scris indignat un alt internaut.

„Dacă n-are cornițe de ren pe plafon, e degeaba…”, a mai glumit un alt utilizator.

Reacția OTL
„A fost un test să vedem dacă lumea apreciază dar în urma reclamațiilor primite din trafic am decis să dăm jos iluminatul ornamental. Asta chiar dacă foarte mulți dintre călătorii noștri au apreciat și s-au bucurat de încercarea noastră de a sărbători împreună, în felul nostru, de sărbători”, a declarat la solicitarea Bihon.ro, Adrian Revnic, director OTL.

Sursa: bihon.ro.

 » Aflați mai multe informații aici.

S-ar putea să-ți placă și...