Actualitate ROPRES

Flutur: Plecăm la Cotroceni cu un mandat clar; ne dorim să finalizăm criza, avem probleme grele în ţară

Flutur: Plecăm la Cotroceni cu un mandat clar; ne dorim să finalizăm criza, avem probleme grele în ţară
Distribuiți acest articol!

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat joi că delegaţia liberală va merge la consultările de la Cotroceni cu “un mandat clar”.”O să avem un Birou Politic online. La ora 11,00 plecăm la Cotroceni cu un mandat clar. Ce ne dorim noi: să se termine cât mai repede criza politică şi pentru asta sunt convins că PNL nu pleacă fără o soluţie clară care să rezolve criza politică astăzi. (…) Ne dorim să finalizăm această criză pentru că avem probleme foarte grele în ţară cu pandemia, cu factura, cu punerea în aplicare a PNRR-ului”, a afirmat Gheorghe Flutur înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Lucian Bode a precizat că propunerea pe care Biroul Politic Naţional o va înainta va fi anunţată de către preşedintele partidului, Florin Cîţu.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă, în prezent ministru interimar al Apărării, ar urma să fie propunerea de premier din partea PNL, Bode a spus: “Biroul Politic Naţional va lua această decizie, nu în alte foruri. Îl întrebaţi pe domnia sa dacă i s-a propus şi dacă acceptă”.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...