Florina Presadă a demisionat din USR

Florina Presadă, fost senator USR în precedenta legislatură, a anunțat vineri pe Facebook că a demisionat din partid. Ea a scris că a luat decizia de a demisiona după ce conducerea partidului l-a propus pe Călin Badiu, un IT-ist din Timișoara, consilier județean, drept secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Ea a transmis că în urma acestei decizii i-a devenit clar că expertiza sa nu mai este de folos în organizaţie. În opinia sa, dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR. Ea precizează că despărţirea sa de USR nu înseamnă şi dorinţa de a se despărţi de politică.

„Momentul despărţirii de USR. Azi mi-am înaintat demisia din USR biroului filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea dar privind spre viitor. Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcţie politică de ceva vreme iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu (consilier judeţean la Timiş şi programator în cadrul unei companii locale, n.r.) ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizaţie. Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR”, scrie Presadă.

Sursă text: stirileprotv.ro

Sursă foto: g4media.ro