Politică

Florin Cîțu, mesaj de sărbători. Citează din Rocky Balboa, cu muzică rock pe fundal

Florin Cîțu, mesaj de sărbători. Citează din Rocky Balboa, cu muzică rock pe fundal
Distribuiți acest articol!

Președintele PNL și al Senatului, Florin Cîțu, a realizat un filmuleț de final de an prin care urează sărbători fericite românilor.

„Salut. A trecut și 2021. L-am trecut împreună. Multe provocări pe plan personal, multe provocări pe plan profesional, dar acum suntem în Ajunul Crăciunul și e important să fim toți mai toleranți, să-i acceptăm pe cei care sunt în jurul nostru așa cum sunt.

Pentru mine, lecția din 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viață: «I don’t care who you are, life will hit you hard. It’ll knock you down on your ass. But life is not about how hard you can hit, it’s about how much you can take and then move forward. This is how winning is done». Așa văd lucrurile.

Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot împreună le vom trece. La mulți ani și Crăciun fericit!”, a transmis Florin Cîțu, în videoclipul de pe Instagram. Pe fundal este redată piesa „Santa Claws Is Coming to Town” cântată de Alice Cooper.

Traducerea mesajului în engleză este: „Nu-mi pasă cine ești, viața o să te lovească tare. O să te doboare în fund. Însă viața nu înseamnă cât de tare poți lovi, ci cât de mult poți încasa și să mergi înainte. Așa se câștigă”.

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

craciun

florin citu

rocky balboa

romania

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...