Florin Cîțu a fost întâmpinat la Constanța cu un protest al elevilor

Premierul Florin Cîțu și-a prezentat joi, la Constanța, moțiunea prin care candidează la șefia PNL. El a ajuns la sediul liberalilor constănțeni la 18:30, apoi, după 20:00, a avut declarații de presă. Florin Cîțu a avut parte de o serie de proteste inedite, relatează Tomis News.

Primul dintre proteste, organizat de Asociația Elevilor din Constanța, care militează de mai mult timp pentru burse și transport. Amintim faptul că Florin Cîțu, la conferința județeană a PNL, le-a promis elevilor – al căror protest a fost INTERZIS de primarul Vergil Chițac – că va rezolva la rectificarea bugetară cu transportul. Evident, a fost o altă minciună a premierului, motiv pentru care AEC a organizat acțiunea de protest de joi seară la sediul PNL Constanța.

Al doilea protest a fost organizat de… balerinele agresate sexual. Amintim că astăzi, la sediul Teatrului Oleg Danovski din Constanța a avut loc o acțiune de protest a balerinelor, care au susținut faptul că… dacă nu facem 69 cu directorul nu urcăm pe scenă. Balerinele în cauză au redactat o scrisoare pentru ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu și au insistat să participe și la prestația politică a premierului Cîțu, dacă tot era la Constanța.