Florin Cîțu a fost dat afară din funcția de trezorier șef la ING pentru un atac speculativ asupra leului, iar acum este premierul țării

Dan Rădulescu, consilier politic, a avut o reacție dură la declarația jignitoare a premierul României asupra jurnaliștilor. Florin Cîțu le-a spus jurnaliștilor că: „Nu v-aţi civilizat în 30 de ani de zile”, în timp ce încercau să vorbească cu el.

Nu o să încetez să spun asta, dar Florin Cîțu uită că a fost dat afară din funcția de trezorier șef la ING pentru un atac speculativ asupra leului. Acum este prim-ministrul României, un om care a încercat să își fure țara prin acel atac speculativ. Acum le reproșează jurnaliștilor lipsa de deontologie, dar nu vrea să se uite în oglindă. Jurnaliștii sunt îngrămădiți în Parlament de pe vremea lui Dragnea, iar acum s-au creat niște țarcuri, tocmai pentru ca jurnaliștii să nu poată fugi după politicieni și să pună tot felul de întrebări incomode. Rareori reușesc să evadeze din țarc și să îi prindă pe la comisii sau pe coridoare și să îi taxeze. Jurnaliștii, care sunt celebra definiție Cerberii Democrației, Câinii de pază a Democrației, au fost frumos îngrădiți în niște țarcuri, iar când un politician vrea să spună ceva, se aproprie frumos de țarc și vorbește. În situația asta, săracii jurnaliști întind microfoanele să ciupească ceva să-și practice meseria. Domnul Cîțu a dat-o cu bâta în baltă la faza asta, dar n-ar fi prima oară.” spune Dan Rădulescu.