Fiul deputatului Bălășoiu, suspectat de relații sexuale cu minori, a fost pus de Ciolacu primar în locul tăticului

Fiul deputatului Bălășoiu, suspectat de relații cu minori, a fost pus de Marcel Ciolacu primar în locul tăticului. Din 2004 în 2020, primar al comunei Rociu, din Argeș, a fost Aurel Bălășoiu, recent exclus din PSD după ce a fost prins întreținând relații cu un tânăr, posibil minor. Însă, după ce Aurel Bălășoiu a fost ales deputat PSD, în comună s-au organizat alegeri, în iunie 2021, conform Gândul.

Fiul deputatului Bălășoiu a fost pus de PSD primar


Marcel Ciolacu l-a susținut pe Rociu Junior, Victor, care a câștigat cu un scor zdrobitor: 73% din voturile celor prezenți.

„Ne-am bucurat să îi avem astăzi în mijlocul nostru la #Rociu pe Marcel Ciolacu, președintele #PSD, și Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Le mulțumim pentru susținerea și încrederea pe care o acordă candidatului PSD la funcția de #primar al comunei Rociu, Victor Mihai Bălășoiu!”, a anunțat, la 17 iunie 2021, PSD Argeș.

La investirea lui Victor Bălășoiu în funcția de primar a fost prezentă întreaga conducere PSD din județul Argeș.

Juniorul are Mercedes nou și o avere impresionantă


Bălășoiu Junior are o avere impresionantă: în 2020 și-a cumpărat un Mercedes, are un apartament în Pitești, și, din 2015, cumpără terenuri agricole și forestiere. El deține circa 110 de hectare de teren agricol și circa patru hectare de pădure.

În 2021, mama i-a donat 100.000 de lei. În afară de această donație, veniturile lui Victor Bălășoiu și ale soției au fost sub 160.000 de lei, în 2021, potrivit declarației de avere.

Bălășoiu, tatăl și fiul

PSD l-a exclus sâmbătă din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu, spunând doar că „nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine. „De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare”, se mai arată în comunicatul partidului condus de Marcel Ciolacu.

Gândul a publicat fotografii cu deputatul PSD Aurel Bălășoiu gol, pe o canapea, alături de un minor cu care ar fi întreținut relații sexuale. Bălășoiu ar fi întreținut relații sexuale și cu un alt bărbat. Pe o înegistrare acesta vorbește în detalii explicite despre actele sexuale consumate între cei doi.