Firea: Liberalii să lămurească situaţia membrilor care doresc să intre în CGMB şi apoi să..

Primarul General, Gabriela Firea, susţine că situaţia reclamată de PNL Bucureşti cu privire la consilierii municipali este generată chiar de liberali şi că plângerea penală anunţată de Violeta Alexandru este „ridicolă”.

„Actualul ministru al Muncii este deosebit de preocupat de activitatea Consiliului General şi anunţă că ne dă în judecată, deşi situaţia pe care o reclamă este generată chiar de către membrii partidului său! În loc să se ocupe de majorarea alocaţiilor pentru copii şi de pensii, doamna Violeta Alexandru face doar ce ştie mai bine: plângeri penale ridicole! O sfătuiesc pe doamna Violeta Alexandru să lămurească situaţia membrilor PNL care doresc să intre în CGMB şi abia apoi să facă declaraţii publice şi plângeri penale neîntemeiate!”, spune Firea într-un comunicat transmis, sâmbătă, AGERPRES de către Primăria Capitalei.

În comunicat se arată că alegerea consilierilor generali în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti se face cu respectarea strictă a legislaţiei în vigoare.

Potrivit sursei citate, după vacantarea locului de consilier general al lui Ciprian Ciucu, PNL a solicitat validarea celui de-al treilea supleant înscris pe listă şi nu al doilea pe motiv că acesta din urmă nu şi-a plătit cotiza?ia de membru al Organiza?iei PNL sector 2,

 » Citește tot articolul pe www.agerpres.ro