Firea decontează din banii tăi testele COVID-19 pentru cei care pleacă în vacanţă

Pregătiri pentru vacanţă pe banii tăi. Primăria Capitalei dă din bugetul local câte 200 de lei pentru fiecare bucureştean care vrea o vacanţă fără virus la purtător. Mai ales că ţări precum Grecia nu ne mai primesc fără testul negativ la graniţă.

Proiectul este o completare a programului de testare aprobat luna trecută. Şi cum doritorii s-au înmulţit, au crescut şi costurile. Peste 4 milioane de lei din buzunarul bucureştenilor se duc acum spre destinaţii exotice. Cei care vor beneficia de aceşti bani pot bea câteva cocktail-uri în plus pe o plajă din Grecia. Un test costă aproximativ 350 de lei.  

„Dacă oamenii vor să se ducă în vacanţă, să se ducă în vacanţă pe banii lor, nu pe banii statului. Banii statului să fie investiţi în ceva ce ajută toată populaţia”, a spus Andrei, care locuieşte în Bucureşti. 

De aceeaşi părere este o femeie care consideră că primii pe lista de testare ar trebui să fie cei care lucrează în spitale.

„Nu mi se pare normal. Eu, dacă aş fi fost în locul ei, aş fi testat personalul medical. În fiecare săptămână personalul medical să fie testat şi să lucreze în siguranţă în spital alături de bolnavi”,

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro