Actualitate

Fapte cu iz penal la TVR. Conducerea interimară a inițiat două contracte care depășesc limitele prevăzute de legislație

Distribuiți acest articol!

Noul director general interimar al Societății Române de Televiziune, Ramona Săseanu, ar fi solicitat marți, 25 mai, aprobarea a două contracte în valoare de 250.000 de euro. Ambele depășesc 25.000 de euro – sumă care, potrivit deciziilor interne, nu poate fi aprobată de directorul general interimar și Comitetul Director.

“Ordinea de zi de ieri a Comitetului Director al SRTV, aprobată în preabil de directorul general interimar care a și convocat ședința, a inclus aprobarea a două contracte a căror valoare depășește cu mult contravaloarea a 25 mii euro.

Este vorba de contract cadru cu Enel Muntenia de achiziție gaze naturale pe o perioada de 12 luni începând cu 1 iunie și a contractului subsecvent pentru acest an bugetar și a unui contract cadru cu Dendrio Solutions tot pe 12 luni cu subsecvent până la sfârșitul acestui an.

Ambele contracte depășesc, prin valoarea totală a acordului cadru, competența Comitetului Director și reprezintă o gravă încălcare a mandatului de director general interimar”  au spus sursele Bugetul.ro


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...