Factură la gaz de 7 milioane de euro primită de un vasluian de la țară

O pensionară din județul Vaslui a crezut că nu vede bine atunci când a primit factura la gaze în luna decembrie. Femeia a constatat că avea de plătit nu mai puțin de 33,5 milioane de lei, adică aproximativ 6.7 milioane de euro. Vasluianca de 70 de ani nici măcar nu folosește tot timpul centrala pentru a se încălzi, ci apelează și la o sobă pe lemne. Cum a reacționat femeia când a văzut suma exorbitantă și ce i-au spus cei de la Gaz Est.

Femeia de 70 de ani din Vaslui a primit în luna decembrie o factură la gaze cu un consum de 146.525,153 MW, în valoare de 6.7 milioane de euro. Singurele surse consumatoare de gaz din casa femeii sunt un aragaz și centrala, pe care o folosește doar pentru încălzirea apei. Pentru căldura în locuință, femeia a mărturisit că folosește o sobă cu lemne. După ce a primit factura enormă, femeia s-a prezentat imediat la un sediu Gaz Est, pentru a se lămuri.

Săptămâna trecută, când a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat pentru Ziarul de Vaslui băiatul femeii.Cei de la gaze au recunoscut că eroarea a fost a lor și au emis o altă factură, în valoare de 1.700 de lei. Nici această sumă nu era justificată pentru cât gaz consumase femeia, așa că a fost nevoie de încă o verificare. În final, s-a emis factura cu suma corectă: 200 de lei, după mai multe drumuri făcute la Gaz Est.

Nu au fost probleme.

 » Aflați mai multe informații aici.