EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

În contextul intrării oraşului Constanţa în carantină, elevii şcolilor de şoferi au intrat în panică, gândindu-se că examinările ar putea fi suspendate. Se pare că, pentru un moment, până la noi ordine, lucrurile se vor desfăşura ca până acum, iar cei care îşi doresc permisul de conducere pot susţine examenele în continuare.

Începând de vineri, 20 noiembrie, ora 20:00, oraşul Constanţa a intrat în carantină din cauza faptului că rata infectărilor cu coronavirus a depăşit cu mult cifra de 3 la mia de locuitori, ajungând până la 9.35. În acest context, elevii şcolilor de şoferi, care urmăresc să obţină permisul de conducere în perioada imediat următoare, au intrat în panică la gândul că şcolile de şoferi ar putea să îşi suspende activitatea, iar examenele teoretice şi cele practice ar putea fi suspendate. Se pare că, până la noi ordine, lucrurile vor funcţiona normal.

Elevii pot susţine examene în continuare

Elevii şcolilor de şoferi din Constanţa nu au de ce să îşi facă griji în acest moment. Chiar dacă oraşul se află în carantină, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regim Permise de Conducere, examinările nu s-au suspendat. “La acest moment nu s-a suspendat examinarea. Noi lucrăm normal”, au precizat aceştia. Până la noi ordine, venite din partea Instituţiei Prefectului Constanţa, pregătirea elevilor la şcoli este încă permisă, iar aceştia pot continua atât cursurile de teorie, cât şi pe cele practice. Astfel, în acest moment, elevii pot susţine examenele teoretice la care au fost deja programaţi.

Diana MAXIMIUC