ROPRES

Evdochia Alenei (AUR): De ce Ministerul Sănătății nu ia în considerare emiterea certificatului verde pe baza testelor de anticorpi?

Distribuiți acest articol!

Senatoarea AUR Evdochia Aelenei i-a adresat ministrului Sănătății, Attila Cseke, o interpelare prin care solicită clarificări privind următorul aspect: de ce autoritățile nu iau în considerare posibilitatea de a emite certificat verde pe baza testelor de anticorpi?

Nu mai este niciun secret faptul că de o bună perioadă de timp, amenințați cetățenii româniei cu votarea impunerii certificatului verde. Și când spun ,,amenințați,, îmi asum răspunderea și vă asigur că stăpânesc definiția termenilor.

Deși în Senat nu ați reușit să treceți această lege, prin noua alianță politică care se pregătește, nu sunt mari speranțe că această lege absurdă, imorală și mai devreme sau mai târziu neconstituțională, nu o să treacă la Camera Deputaților.

Însă, pentru faptul că provin din mediul sanitar, având o bogată experiență în spate, nu pot să înțeleg de ce în emiterea acestui certificat verde, nu sunteți de acord să luați în considerare și testele care confirmă existența anticorpilor în organism. Existența anticorpilor în organism, conferă persoanei mai multă siguranță în fața virusului SarsCov 2, decât orice vaccin. Existența anticorpilor duce la o imunizare foarte bună a organismului și la eliminarea riscului de a putea purta și transmite boala.

Toată această opoziție a dumneavoastră față de posibilitatea emiterii certificatului verde pe baza unui test de anticorpi, nu face altceva decât să sporească neîncrederea în măsurile pe care guvernul le aprobă pe bandă rulantă și cu atât mai mult sporește temerile față de vaccinurile pe care le promovați cu atâta determinare.

Astfel, conform prerogativelor conferinte de funcția pe care încă o dețineți, vă solicit răspuns la următoarele întrebări:

  1. La nivelul Ministerului Sănătății, au existat propuneri pentru acceptarea la emiterea certificatului verde a testului de anticorpi?
  2. Aveți în vedere, acum pe ultima sută de metri, să propuneți sau să acceptați emiterea certificatului verde a testului de anticorpi?
  3. Există o presiune externă care vă impune să nu acceptați testele de anticorpi?
  4. Există temerile că în urma testelor cu anticorpi ar reieși faptul că marea majoritate a populației este deja imunizată și astfel, vaccinarea nu s-ar mai justifica?

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...