Euroins anunță parteneriate cu mai multe service-uri auto pentru plata unor creanțe, dar și pentru stabilirea unor prețuri de referință la reparații / UPDATE După câteva ore, Euroins spune că a greșit când a vorbit de prețuri de referință

Firma de asigurări Euroins a anunțat miercuri încheierea unui parteneriat pe termen lung cu service-urile auto membre în asociația ACODAREN, care efectuează reparații pentru autovehiculele Dacia, Renault şi Nissan. Parteneriatul include, pe lângă achitarea unor creanţe financiare, şi stabilirea unor tarife de referinţă astfel încât autovehiculele avariate şi reparate în baza unui dosar de daună emis de către Euroins Romania să fie livrate posesorilor mai repede, spune asigurătorul care se confruntă cu procese și amenzi pentru întârzierea la plata despăgubirilor RCA.

  • UPDATE (20:30) Euroins a revenit ulterior, prin agenția de PR, cu o erată în care susține că „s-a strecurat o greșeală de fond” în comunicatul anterior și cere corectarea formulării „stabilirea unor prețuri de referință” cu „stabilirea unei colaborări”.

Aceasta este erata transmisă de Euroins:

Click pentru a deschide

Acesta este comunicatul inițial al Euroins:

Click pentru a deschide

Cu aproape 70 de membri, ACODAREN este cea mai mare asociaţie de service-uri auto de marcă, acoperind practic tot teritoriul naţional cu servicii de reparaţii pentru autovehiculele Dacia, Renault şi Nissan.

  • „Euroins Romania rămâne deschisă acordurilor reciproc avantajoase cu toate societăţile comerciale specializate în reparaţii auto cu condiţia ca toate tarifele să poată fi agreate în concordanţă cu statisticile oficiale existente până la acest moment.”,

 » Citește tot articolul pe www.hotnews.ro