Actualitate Politică ROPRES

Emil Boc își bate joc de votul românilor. Priviți ce sediu mizerabil a oferit către AUR

Distribuiți acest articol!

Ați crezut că Emil Boc este un altfel de primar, că pare un om de bun simț și de cuvânt?

Iată că în aceste zile speranțele noastre s-au spulberat în totalitate.

Parlamentarul AUR Ilie Alin Coleșa a prezentat pe pagina sa de socializare spațiul pe care primarul din Cluj, Emil Boc, fostul servant al lui Traian Băsescu, l-a oferit către AUR.

Este vorba despre o clădire în paragină, o clădire care se prăbușește la propriu, în care sunt necesare investiții de zeci de mii de euro ca să fie consolidată și pusă în siguranță.

Am cerut și părerea unui expert:

“Am văzut pozele și este o bătaie de joc. Nu trebuie să fii specialist pentru a vedea că acea clădire este o paragină care stă să se prăbușească și care necesită o intervenție urgentă. Fără câteva zeci de mii de euro nu poți intra în ea, mai bine construiești o clădire nouă” a declat Popescu Andrei, inginer constructor din Cluj.

Iată și ce scrie Ilie-Alin Coleșa pe pagina sa de socializare:

“SEDII ÎN BĂTAIE DE JOC PENTRU UN PARTID PARLAMENTAR

Veți vedea mai jos niște poze care arată, pe lângă lipsa de gospodărire și o lipsă de respect pentru buna conviețuire politică și obștească.

Partidele parlamentare care au avut acest statut și în legislatura trecută au deja în Cluj cel puțin câte un sediu de partid și un birou de parlamentar. (PNL peste 300 m², PSD peste 300 m², USR peste 200 m², UDMR peste 250 m²).

Legea le impune să acorde un asemenea spațiu, din cele aflate în administrare, și noului partid parlamentar, AUR.

La cererea noastră, ni s-a propus să stăm în dărâmături sau beciuri și garaje.Știm că multe locații au fost dubios retrocedate la Cluj, dar încă mai există locuri decente, pe care comisia de specialitate din Primărie a spus că le va acorda tot partidelor care au deja sedii.Întrebați de ce, au spus că votul e unul politic și NU TREBUIE JUSTIFICAT.

Primăria Cluj-Napoca calcă în picioare principiile și regulile procedurii administrative de atribuire a spațiilor pentru parlamentarii și partidele parlamentare clujene: – Transparenţa – Tratamentul egal – Proporționalitatea – Nediscriminarea – Libera concurență. (luate de pe site-ul lor oficial ).

Ei cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul.Nu știm despre ei, dar NOI NU SUNTEM PROȘTI și vom continua să ne apărăm drepturile cetățenești”.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...