Elogiu adus de Silviu Vexler la adresa lui Iosif Stalin: Gafencu și Vulcănescu sunt criminali de război

Gest impardonabil al deputatului minorităților naționale, Silviu Vexler, la adresa marilor martiri ai neamului românesc: Valeriu Gafencu și Mircea Vulcănescu. Acesta i-a acuzat pe cei doi, dar și pe ceilalți martiri ai închisorilor comuniste, că ar fi fost criminali de război.

O replică dură a venit din partea senatorului AUR- Alianței pentru Unirea Românilor, Sorin Lavric. Acesta a declarat în plenul reunit al parlamentului că cel care i-a condamnat pe acești martiri ai neamului românesc sunt chiar cei care au adus bolșevismul în România.

Practic Silviu Vexler, deputat în parlamentul României din partea minorităților naționale, susține un regim condus de Iosif Stalin și acuzat de crime de răboi în toată lumea.

„Dacă vorbiți de acele represalii suferite de evrei în timpul regimului Antonescu de ce nu vorbiți și de acel atentat cu bombă făcut în senatul României de acel comando format din trei evrei. Când? În data de 8 august 1920, moment în care nu exista picior de legionar în România.

Dacă cineva vorbește frumos despre Gafenco sau Vulcănescu recurgeți la un tertip atât de facil, acela al stigmatizării: fascist, legionar și așa mai departe. Vă rog să mă iertați, dar nimeni nu vă mai ia în serios” a declarat senatorul Alianței pentru Unirea Românilor, Sorin Lavric.