Elena şi Alina şi-au cumpărat apartament de pe internet

Elena şi Alina şi-au cumpărat apartamente care erau vândute exclusiv online.

Rezidenţiale în vremea coronavirusului: oamenii cumpără case fără să le vadă. Costurile zero la întreţinere şi turul virtual conving cumpărătorii

Nu mai avem mult până când curierul ne va livra la uşă până şi actele de vânzare cumpărare ale unui case. Elena şi Alina şi-au cumparat fiecare câte un apartament, de pe internet. Au văzut câteva imagini şi un tur virtual. Dar cam atât.

Traiul într-o ţară străină şi frica de noul coronavirus le-a reactivat dragostea de neam şi glie.  Alina, care locuieşte în Italia, spune că a cumparat apartamentul, intr-un bloc nefinaliazt, de frică să nu se vândă toate. Iar Elena, momentan stabilită în Spania, şi-a dorit o casă în ţara natală, şi n-a mai avut răbdare. Aşa că a comandat-o, practic, cu un click, de pe net.

ELENA: Este o decizie grea. Eu urmaresc proiectul de ceva timp, pe reţelele de socializare instagram facebook prima oara am vazut o postare în care se evideţia metoda lor ecofriendly din cauza pandemiei nu am reuşit sa ajung în ţara. Ce mi-a câstigat increderea a fost transparenţa lor.

GABRIEL FOCŞĂNEANU – dezvoltator imobiliar: Proiectul foloseşte numai resurse regenerabile,

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro