Echipa Echipa AUR Sector 2 vrea să ajute părinții care lucrează să-și crească în liniște și siguranță copii: „Este nevoie de creșe și grădinițe pentru ca tinerii aflați la începutul carierei să găsească în sectorul 2 condiții optime de viață”

Echipa AUR Sector 2 are planuri mărețe privind dezvoltarea acestui sector! Dorește să investească în construirea mai multor creșe și grădinițe pentru părinții care lucrează. Vrea școli cât mai sigure și moderne. Crede că redeschiderea policlinicilor de stat va duce la eliminarea presiunii pusă pe camerele de gardă ale marilor spitale. Echipa AUR are în spate oameni dedicați, care pun preț pe familie, credință și crearea unor condiții de viață cât mai bune pentru toți cetățenii Sectorului 2, menite să ajute cu adevărat oamenii din acest Sector.

„Echipa AUR sector 2 a parcurs un drum foarte lung și plin de provocări ca să poată oferi bucureștenilor o alternativă reală și profesionistă la administrația locală . A fost un drum care pe mulți i-a istovit, făcându-i să renunțe sau să caute scurtături către fotoliile călduțe din consilii locale sau primării. A fost o selecție dură, o competiție între caracterele cele mai tari, pentru că politica înseamnă în primul rând arta de a cuceri puterea prin metodele democrație”, au transmis membrii AUR.

Planurile candidaților AUR la Consiliul Local al Sectorului 2:

  • Este nevoie de creșe si grădinițe pentru ca tinerii aflați la începutul carierei să găsească în sectorul 2 condiții optime de viață.
  • Policlinicile și dispensarele comunitare trebuie urgent redeschise pentru a elimina presiunea uriașă din camerele de gardă ale unităților medicale mari din oraș.
  • Controlul medical și prevenția timpurie sunt de natură să degreveze bugetul sănătății de cheltuieli uriașe cu tratarea unor afecțiuni cronice.
  • Copiii și tinerii au nevoie de școli sigure, apărate de traficanții de droguri și de rețelele interlope care au acaparat cartierele.
  • Siguranța și ordinea publică din zonele centrale și de la periferie s-au degradat galopant în ultima vreme și poliția a scăpat de mult situația din mână.


Echipa de candidați la Consiliul Sectorului 2 este o echipă de oameni pregătiți, profesioniști de top în domeniile în care activează. Este compusă din profesori universitari în domeniul transporturilor, medici, avocați , economiști și antreprenori.

Cu acești oameni AUR vine în fața dumneavoastră pentru a vă cere votul și asigura o majoritate în consiliul sectorului 2, o majoritate care să aducă pe masa primăriei proiecte utile, concrete și realiste„, au transmis reprezentanții AUR Sector 2.

„Trebuie pusă o fundație pe care nu o va mai clinti din loc niciun politruc în următorii 50 de ani. Împreună spre majoritatea în consiliul local!”, au transmis unanim candidații AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *