După suspendarea președintelui, AUR vrea introducerea stagiului militar obligatoriu

După suspendarea președintelui, AUR vrea introducerea stagiului militar obligatoriu

Surpriza acestor alegeri, partidul AUR, este pus pe fapte mari. Prin intermediul unor declarații ale co-președintelui George Simion făcute la câteva posturi TV, proiectele de care acesta vorbește sunt pe cale să gzuguie clasa politică.

La câteva zile după alegerile parlamentare, George Simion, anunță că în cel mai scurt timp, va iniția în Parlament, procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis, care, în opinia sa, a încălcat Constituția prin faptul că nu va nominaliza un premier de la PSD, așa cum a remarcat și OSCE.

Apoi, acesta a declarat că vrea să schimbe actualul sistem și foarte repede. Simion a declarat că este vorba despre o datorie pe care actuala generație o are față de părinți și bunici și că această generație este cea a „REVANȘEI”.

În urmă cu o zi, invitat la „Marius Tucă Show”, George Simion a declarat că va cere în Parlamanet ca stagiul militar să devină obligatoriu, informează alephnews.ro.

Marius Tucă le-a cerut invitaților săi de vineri serară, copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu, să vorbească despre proiectele formațiunii politice care țin de identitatea românească și pe care vor să le treacă prin Parlament, în această legislatură.

„Reforma clasei politice e prioritatea zero. Tot răul din societatea românească vine de la o clasă politică incompetentă și coruptă”, a spus Claudiu Târziu.

„Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”, a spus și George Simion, la Marius Tucă Show.

Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru „interesul național”.

„Noi intrăm să ne batem pentru interesul național. Din acest punct de vedere nu aveți a vă aștepta la surprize neplăcute. Ne vom spune punctul de vedere la Cotroceni, Iohannis va rămâne probabil în variantele lui”, a spus copreședintele AUR, la Aleph News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.