După 4 ani de gargară, USR a lipsit de la votarea Legii Fără Penali

Timp de patru ani USR a mimat că ar fi un alt partid cu o altă politică.

Primul gest important a fost înlăturarea lui Nicușor Dan, care cam încurca ițele prin partid.

Apoi s-au apucat membrii USR, oameni de bună credință, activul de partid, să strângă semnături pentru o lege ce părea revoluționară: Fără Penali în Funcții Publice. Nimeni nu le-a explicat că atunci când ai un partid în parlament nu este nevoie să mai strângi semnături în stradă, că de aceea te-au votat oamenii.

Dar scopul strângerii de semnături a fost altul: mobilizarea activului de partid pentru campania electorală.

Apoi au trecut 4 ani în care USR a votat și două rânduri de pensii speciale și apoi s-a opus vehement dublării pensiilor.

Legea Fără Penali a fost abandonată în parlament și USR a scos mesajul de fiecare dată în campania electorală… și de fiecare dată prosteala a ținut la Români.

Acum au loc alegeri parlamentare. USR s-a înscris iar în cursa electorală eliminând candidații buni, pe cei care au muncit cu adevărat.

Apoi ce să vezi. Chiar acum câteva zile Legea Fără Penali în Funcții Publice a ajuns la vot și exact în ziua votului cine a lipsit: chiar USR.

De ce? Pentru că mai nou USR a devenit un fel de PSD și PNL. Acum partidul are multe funcții publice și ghici ce: unii dintre mai marii partidului au chiar condamnări penale.

Așa că USR a lipsit de la votarea Legii Fără Penali în Funcții Publice.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro