Dumitru Flucuș (AUR): Problemele brașovenilor sunt prioritatea noastră!

Deputatul AUR Dumitru Flucuș, a stat de vorbă cu românii din județul Brașov, în cadrul campaniei „Ce vor românii”? La această acțiune au participat și Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, deputatul Dan Tanasă și senatorii Claudiu Târziu și Ionuț Neagu. Printre subiectele de interes, pe marginea cărora s-a desfășurat o dezbatere în vedere găsirii de soluții, s-au numărat încurajarea micilor producători, dezvoltarea mediului rural, predictibilitatea și echitatea fiscală.

Scopul campaniei „Ce vor românii?”, care se desfășoară la nivel național și reprezintă o premieră pentru mediul politic din România, are ca principal scop cartografierea problemelor existente și identificarea de noi strategii şi idei de îmbunătățire a vieții a românilor.

„Consider că dialogul real și constant cu românii este temelia reclădirii încrederii dintre cetățean și omul politic. A fost o întâlnire productivă, în urma căreia am tras concluzii utile care ne vor ajuta să venim în continuare în Parlament cu soluții legislative în interesul românilor și, totodată, să combatem orice propunere antiromânească, de care, din păcate, nu ducem lipsă”, a declarat deputatul AUR Dumitru Flucuș pentru Ropres.

Campania „Ce vor românii?” se desfășoară la nivel național – parlamentarii AUR, dar și membri ai echipelor locale sau specialiști din diverse domenii, străbat țara pentru a sta de vorbă cu românii și a afla ce probleme trebuie rezolvate de urgență. În urma acestei acțiuni, odată cu începerea sesiunii parlamentare din septembrie, Alianța pentru Unirea Românilor va elabora noi proiecte de lege care să răspundă nevoilor reale ale românilor din fiecare regiune a țării.