Dumitrina Mitrea (AUR): E rușinos să nu existe proiecte pentru drumuri în comuna Bahna. Campania „AUR te aude” a scos la iveală o serie de probleme grave

Campania „AUR te aude” a ajuns în localitatea Bahna din județul Neamț. Deputata AUR Dumitrina Mitrea a vizitat cetățenii din comuna Bahna și a discutat cu aceștia despre gravele problemele cu care se confruntă. Între acestea se numără și lipsa unor drumuri moderne, iar deputata AUR a constatat faptul că, în acest moment, nu există proiecte de modernizare a drumurilor comunale și sătești pe care să le ia în calcul primarul comunei Gheorghe Pătrașcu.

Am discutat cu cetățenii despre toate problemele pe care le au în acest moment. Oamenii sunt extrem de dezamăgiți și supărați pe actualul primar, deși l-au votat pentru că și-au dorit o schimbare. Însă schimbarea nu s-a produs în niciun fel! Am mers pe drumuri care nu au fost niciodată asfaltate, pe drumuri care așteaptă de ani de zile să fie modernizate. Se promit lucruri, ca în toate localitățile din România, dar nu se întâmplă nimic„, a declarat deputata AUR Dumitrina Mitrea.

Peste 40% din reţeaua de drumuri publice din România, cu o lungime totală de 84.185 de kilometri, este formată din dru­muri pietruite sau de pământ, în timp ce jumătate din şoselele care au fost modernizate de-a lungul timpului au deja du­rata de serviciu depăşită, ceea ce în­seamnă că circulaţia pe acestea este îngreu­nată de asfaltul deteriorat, gropi şi deni­velări, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică.

Deputata AUR a ajuns și în zona rezidențială a comunei Bahna, acolo unde locuiește primarul Gheorghe Pătrașcu, susținând că edilul este interesat doar de drumul pe care îl parcurge el.

Cetățenii sunt extrem de nemulțumiți pentru că localitatea suferă la capitolul drumuri asfaltate, iar fostele drumuri de câmpuri agricole au fost transformate, special, în drumuri comunale pentru a fi asfaltate. Aceste drumuri nu sunt tranzitate decât de către utilajele agricole care aparțin primarului, viceprimarului și președintelui PSD„, a punctat Mitrea.

La acțiunea „AUR te aude”, din localitatea Bahna, au participat, alături de deputata AUR, coordonator AUR Neamț Ionuț Poețelea, vicepreședinte organizare AUR Neamț Pop Vasile, vicepreședinte comunicare AUR Neamț Dorin-Constantin Apetri, președinte organizația locală AUR Bahna Ciobanu Ovidiu, președinte Organizația Femeilor AUR Neamț Ladan-Ciobanu Camelia, dar și președinte Organizația Locală AUR Horia Nădejde Adina Mihaela.