Dreptate? Iohannis are 5.500 de euro, Cîțu are 3.000 de euro, minerii au doar 400 de euro

Minerii din România sunt disperați, salariile întârzie să vină în toate județele României, însă nu se poate spune același lucru și despre salariile politicienilor.

Ați fi zis că minerii câștigă prea mult și tocmai de aceea întârzie sumele restante, dar ce să vezi, chiar statul român nu dă mai mult de salariul minim pe economie celor care muncesc în condiții foarte grele: 400 de euro pe lună.

Iar acești politicieni se aud la televizor spunând că românii nu muncesc și că de aceea sunt săraci… Adică un politician care nu face nimic, este o lipitoare pentru națiunea română, ne spune cum românii nu muncesc.

Dar vorba vine că le dă salariile acestea minerilor, căci sunt restanțe salariale și ele nu sunt onorate. Majoritatea sunt datori de la o plată la alta și în anumite perioade trebuie să se ducă la cules de șparanghel în Germania. Acolo se fac banii ca să poată supraviețui.

În acest timp Iohannis își primește salariul lunar de 5.500 de euro, Cîțu primește 3.000 de euro, iar parlamentarii 2.500 de euro. Poate nu vă vine să credeți, dar politicienii și-au luat deja banii.