Actualitate

Dr. Adrian Marinescu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Şcoala online nu e o soluţie, copiii trebuie să meargă la cursuri, dacă nu se înrăutăţeşte situaţia”

Dr. Adrian Marinescu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Şcoala  online nu e o soluţie, copiii trebuie să meargă la cursuri, dacă nu se înrăutăţeşte situaţia”
Distribuiți acest articol!

Doctorul Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, a declarat, marţi, în emisiunea Marius Tucă Show, că şcoala online nu era o variantă bună, după cum a sesizat din experienţa personală cu fiul său de 11 ani.

Acesta îţi spune că, dacă situaţia pandemiei rămâne aceeaşi din prezent, copiii se pot întoarce la şcoală fizic. Sau, acolo unde logistic nu este posibil, să fie adoptată varianta hibrid. În ceea ce priveşte regulile pe care copiii ar trebui să le respecte o dată cu începerea şcolilor, Adrian Marinescu este de părere că un copil mic nu poate sta câteva ore cu masca pe faţă şi să fie atent în clasă.

”E o perioadă lungă, nu o lună-două, poate să ţină până anul viitor sau mai mult. Şi pentru mine e clar că varianta online la şcoală nu are nicio legătură cu planul fizic. 

Dacă nu apar elemente pentru un scenariu mai rău ca acum, dacă ne mai echilibrăm puţin, cred că ar fi de gândit şcoala în plan practic şi, poate, cu ocazia asta, vom lua măsurile pe care nu le-am luat înainte. Adică să meargă copiii la şcoală. În unele cazuri poate fi varianta hibridă,

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...