ROPRES

Dosar penal pentru primăriţa din Iaşi care a chemat elevii la şcoală?

Distribuiți acest articol!

Primarul comunei Ciorteşti, Alina Apostol, i-a îndemnat pe părinţi să-şi trimită copiii la cursuri pentru că în localitatea pe care o administrează şcolile sunt deschise.

“Dragi elevi, părinți și cadre didactice! La Ciortești școlile sunt deschise! Mâine (n.r. – joi) unele cadre didactice vin, altele, nu. Trimiteți copiii la școală, nu interzice nimeni accesul în clase, ține de cadre dacă vor fi la ore sau nu. Înțeleg și empatizez cu nevoia unei salarizări mai mari pentru profesori dar aceasta NU este soluția pentru noi la acest final de an școlar! (…) Vă rog dragi doamne și domni să fim echipă, ați găsit în mine un partener din 2016, sper să răspundeți apelului meu de a veni la clasă și de a continua învățarea elevilor noștri!”, a scris primarul PNL pe pagina de Facebook.

În replică, sindicaliştii ieşeni au avertizat-o pe Alina Apostol că riscă dosar penal. “Soluția este ca Guvernul să rezolve favorabil revendicările. Pentru această imixtiune riscați o plângere penală!”, au transmis reprezentanţii USLIP Iaşi într-un comentariu la postarea primarului.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...