Economie ROPRES

Dolj: Reţinut nerespectarea ordinului de protecţie – GAZETA de SUD

Dolj: Reţinut nerespectarea ordinului de protecţie – GAZETA de SUD
Distribuiți acest articol!

Polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Pleniţa au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din comuna Orodel, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie.
În după-amiaza zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 47 de ani, din comuna Orodel, cu privire la faptul că, fostul concubin, un bărbat de 50 de ani, din localitate, a venit la locuinţa sa, încălcând ordinul de protecţie emis de instanţa de judecată.
La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, unde a fost găsit bărbatul în cauză, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.
Astfel, poliţiştii au stabilit că, ieri, bărbatul s-ar fi prezentat la locuinţa fostei sale concubine, deşi avea dispusă interdicţia de a se apropia de la mai puţin de 150 de metri de femeie şi de locuinţa acesteia.
De asemenea, cel în cauză este cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, în sensul că, la data de 27 decembrie a.c., ar fi agresat-o fizic femeia în cauză.
În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.
Astăzi, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...