Doi răniți în urma unui accident pe Centura de Nord a Craiovei

Două persoane au fost rănite, în urmă cu puțin timp, pe Centura de Nord a Craiovei, după coliziunea dintre două autovehicule.
Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Centura de Nord a Craiovei, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Șimnicu de Sus, pe Centura de Nord a Craiovei, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Craiova.
În urma evenimentului rutier, o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, o un bărbat de 44 de ani, din Craiova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 » Aflați mai multe informații aici.