Directoarea care a ascuns violurile de la Școala „Nicolae Titulescu” are o avere impresionantă: casă în Capitală, sute de hectare de teren agricol și mașină de lux

Apar detalii despre averea directoarei de la școala în care un copil de nici 10 ani ar fi fost violat de două ori. Iudita Popteanu deține o vilă de 300 de metri pătrați în București, 27 de hectare de teren agricol în județele Satu Mare și Cluj, dar și un bolid de lux. Șefa școlii a încasat lunar peste 6.600 de lei, dar și o arendă de 6.400 de lei pentru terenurile agricole în anul 2022, potrivit declarației de avere. Fosta directoare a fost contactată pentru un punct de vedere, dar până în acest moment nu ne-a oferit niciun răspuns.

Directoarea care nu a luat nicio măsură după ce un copil de nici 10 ani ar fi fost violat de două ori la școală are o avere uriașă. Iudita Popteanu este profesoară de matematică și a condus Școala „Nicolae Titulescu” din anul 2008.

În anul 2022, Iudita Popteanu a încasat lunar aproximativ 6.600 de lei de la școala pe care o conducea. Directoarea a mai câștigat și 6.400 de lei, după ce a dat în arendă mai multe terenuri. Asta pentru că Popteanu deține 27 de hectare de teren agricol moștenite în județele Cluj și Satu Mare.

Iudita Popteanu locuiește într-o vilă de 300 mp din București, al cărei unic proprietar este din 2001. Fosta directoare mai deține și un bolid de lux din anul 2012. Profesoara de matematică nu are alte bunuri de valoare sau conturi bancare, în schimb a contractat un credit bancar de peste 167 de mii de lei, pe care trebuie să-l returneze până în 2026.

Fosta directoare a școlii „Nicolae Titulescu” din Capitală este originară din Huedin și a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității Babeș-Bolyai în anul 1987.