Economie

Dinu Criste, preot cu ciocolată cu canabis, își face și aplicație cu sfaturi duhovnicești. ,,O luăm razna!” PROFIT NEWS TV

Dinu Criste, preot cu ciocolată cu canabis, își face și aplicație cu sfaturi duhovnicești. ,,O luăm razna!” PROFIT NEWS TV
Distribuiți acest articol!

Afacerile cu iz religios merg ca pe roate. După ce și-a creat un business din ciocolată cu canabis, Dinu Criste, preot, jurnalist, dar și politician, trece la următorul business, o aplicație cu sfaturi duhovnicești.

Clujeanul Dinu Criste și-a pornit afacerea de ciocolată cu canabis în 2018, cu o investiție de 80.000 de euro, jumătate din sumă provenind dintr-o finanțare obținută prin programul Startup Nation. 

Preot de meserie, Dinu Criste a ales și niște denumiri pe măsură pentru ciocolata sa, precum „Doamne ajută” sau „Amin”. Printre sortimentele care se regăsesc în brandul „Christe Chocolatier” se numără, pe lângă ciocolată cu canabis, și ciocolata de lux cu foiță de aur comestibilă, cu chilli sau lavandă, toate produse în atelierul său aflat în localitatea Sancraiu, în apropiere de Cluj.

CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Românii riscă să nu mai aibă acces gratuit la anumite servicii medicale. Cristian Hotoboc, PALMED: Pacienții vor fi nevoiți să plătească cu totul contravaloarea unor investigații și consultații

Antreprenorul consideră că „dacă ai bucuria de a te lăsa provocat, cred că poți să te bagi în orice domeniu”, afirmație pe care el a probat-o, deschizându-și un business în care nu avea absolut deloc experiență.

Afacerea cu ciocolată i-a deschis apetitul pentru antreprenoriat, Dinu Criste lucrând deja la înființarea unui nou business, o aplicație cu sfaturi duhovnicești. 

„Aplicația va fi un fel de asistentul tău personal în materie de parte duhovnicească, de spiritualitate. Spre exemplu, îți fac o planificare pe șapte zile în care îți arăt cum să scapi de anxietate din perspectivă religioasă. Nu e o noutate absolută. În spațiul occidental și în spațiul american, astfel de aplicații funcționează”, a spus Dinu Criste, la PROFIT NEWS TV. 

CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Florin Jianu,

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...