Din dragoste pentru neamul românesc. Basarabeanca Elena Munteanu-Nani donează pentru românii din Cernăuți

Elena Munteanu-Nani, scriitoare basarabeancă, și-a donat cel mai recent volum de poezii „Roua sufletului”, lansat în 2019, care cuprinde cele mai frumoase versuri despre iubirea de neam și de Dumnezeu. Volumul va fi scos la licitație în cadrul unei acțiuni de mare amploare, fondurile colectate urmând a fi utilizate pentru construirea unui centru umanitar pentru românii din regiune Cernăuți.

Volumul de poezii are prețul de pornire de doar 150 de lei și poate fi ofertat aici. Licitația se încheie pe 20 aprilie. La această strângere de fonduri pentru sprijinirea românilor din Cernăuți s-au alăturat nume mari din sportul românesc, muzică și artă: Gheorghe Hagi, Ana Maria Brânză, Horațiu Mălăele sau Titi Aur. Pentru mai multe multe detalii despre artiștii și operele scoase la licitație puteți accesa site-ul evenimentului: intră pe https://unitisubtricolor.ro/licitatii/ și licitează pentru unul din obiectele unicat. Românii din Cernăuți au nevoie de sprijinul tău!

Pe 27 martie, în cadrul concertului „Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, a început colectarea fondurilor pentru proiectul caritabil. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.

Licitația se desfășură în perioada 27 martie – 20 aprilie. Banii adunați din licitație vor merge în întregime către centrul umanitar din Cernăuți. Donațiile se pot face în contul Asociația „Sfinții Români”: RO02BRDE445SV75692124450, cu mențiunea pentru centrul umanitar, Cernăuți.