Diana Șoșoacă (de la AUR) l-a prins pe ministrul sănătății fără mască într-un spital covid

Situație incediară la Iași, acolo unde avocatul Diana Șoșoacă, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la senatul țării, l-a prins pe ministrul sănătății într-un spital covid dar fără mască.

Ministrul sănătății făcea teatru în fața unor camere de luat vederi aduse de televiziunile sistemului și plătite cu bani grei de la bugetul de stat.

Peste 50 de milioane de euro a dat guvernul către televiziuni cu ajutorul parlamentului PSD, PNL și USR. Toate partidele ascund minciuna cu acești bani și au dus dezinformarea la rang de cinste.

AUR prin vocea Dianei Șoșoacă a cerut la Iași stoparea coruperii celei de a patra puteri în stat.

La spital măsurile de protecție sanitară nu erau respectate iar pacienții primeau mâncare de acasă.

Ceva se ascunde românilor: s-au închis piețele dar spitalele sunt goale.

Guvernul nu mai are grijă de bolnavii de cancer, diabet sau orice altă boală decât gripa chineză de care Trump s-a tratat în numai 2 zile.

Tătaru, ministrul liberal, a cerut prezența trupelor speciale. Așa că împotriva unui român care și-a cerut drepturile, o femeie, s-au prezentat la spital zeci de mascați ai trupelor speciale.

Miniștrii se folosesc abuziv de forțele de ordine ca să își ascundă fărădelegile.

Diana Șoșoacă a prezentat imagini cu secția ATI aproape goală deși ministrul tocmai vroia să anunțe dezastrul. Un singur pat din spital era ocupat cu o persoană aflat într-o situație puțin mai complicată.

Avocatul a cerut în aceeași zi deschiderea piețelor românilor, stoparea mascaradei și ridicarea limitărilor impuse restaurantelor și hotelurilor din România.

Afacerile mici ale românilor sunt închise în timp ce marile corporații străine prosperă. Dar ce vor face românii atunci când iar se vor închide granițele?

Se induce panica românilor ori se știe de efectul placebo dar pe invers: frica nu va face pe nimeni bine, frica va face pe români mai slabi în fața bolii.