Diana Șoșoacă (AUR): Vor să frauze alegerile și nu permit delegați AUR în secții

Fraudă inimaginabilă la alegerile prezidențiale din SUA, unde se așteaptă ca la la votul prin corespondență să fie un furt masiv. Dacă Trump se gândește în SUA să se adreseze Curții Supreme și să solicite anchetarea acestor alegeri și a fraudelor care s-au petrecut acolo, vă dați seama ce va fi în România? Se va fura pe capete, explică Diana Șoșoacă (AUR), avocat de profesie.

„Dacă la legerile locale au anulat 10% din voturi, vă dați seama ce va fi la alegerile parlamantare?”, se ntreabă candidatul AUR.

Cei 55-69% care nu ies să voteze, n-au pe cine, nu mai au încredere, se simt minți, să iasă la vot pe 6 decembrie și să aleagă AUR. Este singura șansa ca partidele mari să nu mai poată fura la fel de mult

„În toate circumscripțiile trebuie să ai oameni ai partidelor care să supravegheze procesul de numărare al voturilor. Partidele de la guvernare vor să limiteze numărul e reprezentanților strict la numărul de partide care există în Parlament. astfel încât noi, partidele extraparlamentare, să nu mai putem avea reprezentanți în circumscripții. Deja pentru AUR ni s-au respins oameni în circumscripții.”, spune cu îngrijorare Diana Șoșoacă.

„Ce se întâmplă la nivel de jos? La cei care vor fi reprezentați ai partidelor? Ei fac jocuri pe care nici cei de sus nu știu că le fac aomenii din teren. Acum negociază între ei că, deși reprezintă un partid, să aibă grijă de interesele altuia, pe niște promisiuni. E o mizerie ce se întâmplă la alegeri!”, a mai spus reprezentatul AUR.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro