Deputatul AUR, George Simion, donează 9.000 de lei din salariul său pentru tratamentul activistului de mediu Daniel Bodnar

Astăzi, deputatul George Simion (AUR) a anunțat faptul că donează 9.000 de lei din salariul său pentru recuperarea activistului de mediu rădăuțean Daniel Bodnar și 2.350 de lei către procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei.

„Donez salariul! Așa cum am promis, lună de lună. Luna aceasta către Bucovina, 9000 lei vor merge către tratamentul lui Daniel Bodnar și 2350 lei către procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei”, a anunțat George Simion.

Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier la sfârșitul lunii ianuarie, în urma căruia a suferit leziuni grave şi a fost diagnosticat cu fractură de coloană toracolombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă.

În data de 18.02.2021, Daniel Bodnar va fi transferat la clinica unde va începe recuperarea şi trebuie să plătească în avans 98.000 euro pentru următoarele 60 de zile de recuperare. Daniel a apelat încă o dată la ajutorul familiei, apropiaților și prietenilor pentru a putea achita costurile cu recuperarea. Până în prezent a achitat 65.590 euro pentru transportul către Germania și cele trei operații la coloană și picior.

Sursă text: ziardesuceava.ro

Sursă foto: ziardesuceava.ro