Deputatul AUR, Ciprian-Titi Stoica: George Simion este un lider, nu doar un șef de partid

Invitatul special al emisiunii Știrea Zilei cu Doina Grosu, din data de 17 februarie 2021, a fost deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica.

Într-o primă fază, deputatul a discutat despre decizia lui George Simion nu privire la excluderea din partid a Dianei Șoșoacă. „S-a procedat conform statutului, s-a reunit Biroul Național de Conducere, forur suprem de conducere al partidului, în unanimitate s-a luat această decizie, pe baza unor incompatibilități între o anumită persoană și grup”, a declarat deputatul AUR.

Ciprian-Titi Stoica declară că guvernul este unul cu „tentă globalistă” și că nu are grijă de națiune.

Legat de problema bugetului în Educație și Sănătate, deputatul Ciprian-Titi Stoica spune că: „Vorbind cu cetățenii, singurele lucruri pe care ei le cer, sunt aceste valori de bază: educația, sănătatea, asigurarea unui trai decent. Fără educație nu vom putea să ne menținem parcursul acesta ascendent. Ne uităm și vedem că în educație calitatea învățământului scade; ne uităm că și în sănătate, cu toate că au fost mărite salariile. Este un aspect nemaiîntâlnit. În momentul în care cresc veniturile celor care activează, calitatea actului pe care ei îl oferă să scadă”.

Ediția din 17 februarie 2021 a emisiunii Știrea Zilei cu Doina Grosu, o puteți viziona în întregime aici.

Sursă text: 60m.RO

Sursă foto: facebook.com/60m.RO