Deputat AUR: modificarea anului școlar îi va zăpăci pe elevi

O inițiativă care îi aparține ministrului Educației Sorin Cîmpeanu prin care se dorește modificarea structurii anului școlar astfel încât să trecem la organizarea pe semestre și să mute data de începere a anului școlar de pe 15 septembrie pe 1 septembrie – îi va zăpăci pe elevi, susține deputatul Mihail Albișteanu.

Este interesant cum cei care se prezintă drept liberali susțin cu fervoare aceste măsuri de tip totalitar, opuse față de principiile de ei clamate, măsuri care îi vizează tocmai pe copii, cei care reprezintă viitorul acestei țări. Domnilor zis liberali, renunțați la măsurile de tip bolșevic. Luați mâinile de pe copiii României!

Și pentru că acuzați AUR de extremism și antisemitism, vă întreb, domnule Ministru liberal al Internelor când veți da publicității numele atacatorului virtual al actriței Maia Morgenstern? Sau, poate, nu doriți să se afle că ar putea fi de fapt o altă înscenare împotriva AUR, ordonată Serviciilor de la nivel foarte înalt?”, întreabă Mihail Albișteanu, deputat AUR.