Deputat AUR: La Chișinău există doar structuri antiromânești organizate politic

Deputatul AUR Călin-Constantin Balabașciuc a criticat partidele de pe scena politică de la Chișinău pentru starea precară în care se găsește Cimitirul Militar Românesc din capitala Republicii Moldova. El consideră că dezinteresul acestora reprezintă o atingere a memoriei ostașilor care au luptat în cele două războaie mondiale

„Suntem în inima Chișinăului, la Cimitirul Militar Românesc. Statul român a finanțat cu sute de milioane de euro partidele moldoveniste, iar acestea au scuipat pe mormintele ostașilor români. Nu există partide de stânga sau de dreapta, nu există partide pro-europene sau pro-ruse, există structuri antiromânești organizate politic.

Partidele clasice au greșit când au turnat apă la rădăcina buruienilor antiromânești cu speranța că vor deveni flori. Așa arată un cimitir al ostașilor români, aici trebuiau să fie aduși banii Românilor. Cinste ostașilor români, cei care și-au dat sacrificiul pentru o Românie mare, puternică, întreagă, independentă și liberă”, a scris deputatul AUR pe pagina sa de Facebook, de Ziua Eroilor.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Facebook: Călin Balabașciuc