ROPRES

Deputat AUR, interpelare către ministrul Transporturilor privind întârzierea lucrărilor la podul suspendat din Brăila

Laurențiu Cazan, coodonatorul din 10 august, a fost trimis în Prahova de USR și PNL – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuiți acest articol!

Deputatul AUR Adrian Axinia a primit mai multe sesizări de la cetățenii din Brăila cu privire la situația podului suspendat peste Dunăre, care este încă în faza de construcție. Printre acestea se numără întârzierea lucrărilor, lipsa drumurilor de conectare și deficiențe în ceea ce privește calitatea lucrărilor executate.

Drept urmare, parlamentarul AUR l-a interpelat pe ministrul Transporturilor Cătălin Drulă pe această temă și a cerut răspunsuri la următoarele întrebări:

  1. Care este strategia Ministerului condus de dumneavoastră în vederea recuperării acestor întârzieri la Podul Suspendat peste Dunăre din zona Brăila, întârzieri care cu siguranță vor genera și costuri suplimentare?
  2. Care este motivul pentru care nu încep lucrările la drumurile de legătură, având în vedere faptul că autorizațiile de construire au fost deja emise?
  3. Câte arbitraje/litigii au fost şi sunt în derulare între Companiile din cadrul Ministerului Transporturilor şi Antreprenorul Astaldi SpA?
  4. Ce sume au fost plătite către această firmă de către companiile din cadrul Ministerului Transporturilor ca urmare a definitivării unor arbitraje/litigii?
  5. Care este strategia întreprinsă de dumneavoastră în calitate de conducător al Ministerului Transporturilor pentru prevenirea apariţiei unor astfel de arbitraje/litigii şi de a nu mai plătii din bugetul de stat astfel de sume?

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...