Economie

Deputat AUR – către ministrul Transporturilor: “Este adevărat că vom circula pe Autostrada Sebeş – Turda începând cu luna decembrie?”

Distribuiți acest articol!

Lucrările la cei circa 25 de kilometri ai Lotului 2 din Autostrada A10 Sebeş – Turda sunt aproape de final. E vorba de ultimii kilometri care aşteaptă să fie finalizaţi după lucrări de mai bine de 7 ani la autostrada A10.

În acest context, Rusu Daniel Gheorghe, deputatul AUR, a adresat o întrebare către ministrul Transporturilor, domnul Dan Vâlceanu, dacă deschiderea circulației pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeş – Turda va avea loc până la sfărțitul lunii noiembrie 2021.

Finalizarea lotului 2 al Autostrăzii Sebeş – Turda este aşteptată cu nerăbdare de miile de şoferi care petrec în trafic mai bine de o oră pe DN1, între Alba Iulia şi Aiud. 

În urmă cu puțin timp, fostul ministru al transporturilor, dl. Cătălin Drulă, a anunțat că stadiul proiectului a ajuns la 90% şi a început turnarea ultimului strat de asfalt. Având în vedere cele trei puncte critice (alunecarea de teren de la Oiejdea, pasajul rutier peste calea ferată de la Teiuş şi supratraversarea de la Sâncrai, înainte de podul de trecere peste râul Mureş), ne puteți confirma că deschiderea circulației va avea loc până la sfărșitul lunii noiembrie 2021 ?, scrie Rusu Daniel Gheorghe.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...