Declaraţie de presă – deputat Dan-Răzvan Rădulescu (USR)

După demisia de săptămâna trecută din Partidul Uniunea Salvaţi România, domnul deputat Dan-Razvan Rădulescu a anunţat astăzi faptul că s-a alăturat Partidului Uniunea pentru Democraţie, Omenie şi Respect (UNDOR) fondat în luna august a acestui an de către foşti membri USR.

Declaraţia sa a fost următoarea:

„Am decis, astazi, să mă alătur partidului UNDOR, nu din dorinţa de a părăsi USR, ci pentru a-l regăsi!

Acum patru ani, am fondat prima filiala USR din afara Bucureştiului, filiala judeţeană Prahova.

Acum patru ani, mi-aţi dat votul vostru pentru a deveni deputat.

În toţi aceşti patru ani am uzat de prerogativele funcţiei pe care mi-aţi oferit-o prin votul vostru, pentru a lupta împotriva poluării, cu gândul la aerul pe care îl respirăm în Ploieşti şi pentru a îmbunătăţi sistemul de învăţământ la nivel naţional, cu gândul la generaţiile de elevi pe care le-am îndrumat, aici, în Ploieşti!

Activitatea mea poate fi urmărită pe site-ul Camerei Deputaţilor, fiind reflectată atât de presa locală cât şi de cea naţională.

Astăzi, alături de o parte dintre cei care au înfiinţat USR Prahova acum patru ani, dintre care mulţi au fost excluşi sau şi-au dat demisia, rămân fidel aceloraşi principii pentru care v-am cerut votul şi semnătura în stradă de-a lungul acestor patru ani: apărarea dreptului nostru constituţional la un mediu sănătos, fără penali în funcţii publice, oameni noi în politică.

Nu este o luptă uşoară, este nevoie de timp şi determinare!

România are nevoie de majorităţi constituite în jurul unor idei şi proiecte în care să credem cu toţii!

România are nevoie de majorităţi formate în jurul unor oameni corecţi, care să poată duce speranţa de mai bine, mai departe!

Iar dacă aceste majorităţi nu se pot forma acum, România are nevoie de o opoziţie onestă, care să ceară în continuare schimbarea vechii clase politice!

România nu are nevoie de oameni noi cu trăsături sau compromisuri de oameni vechi. România are nevoie de schimbare!

Să ducem aceasta lupă mai departe!”

Dan-Răzvan Rădulescu


Deputat USR

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.