Declarația Rodicăi Boancă: Alianța pentru Unirea Românilor vine că o suliță în coasta actualului sistem

Presa a reprezentat dintotdeauna cel mai rapid și mai de încredere mijloc de informare al poporului. Însă din păcate se dovedește a fi din ce în ce mai imprecisă și neclară în ceea ce privește distribuirea informațiilor corecte în cazul în care nu este motivată îndeajuns de mult.

Aflată în platoul emisiunii Focus, senatorul AUR, Rodica Boancă dezvăluie luptele prin care partidul a fost nevoit să treacă înainte de a ajunge să se facă auzit în întreaga țară. Presa a reprezentat un obstacol în calea obiectivelor acestuia, însă nu unul destul de mare pentru a împiedica finalizarea intrării acestuia în Parlamentul României.

Aceasta declară: ,,Le este frică, pentru că ceea ce am făcut noi acum a fost ceva ce ei nu au calculat. Ne-au ignorat și în campania locală, și în campania parlamentară. Nimeni nu ne băga în seamă. Au fost foarte puțini oameni de presă care au văzut că se naște ceva. Această imulație și această energie pe care a creat-o Alianța pentru Unirea Românilor vine că o suliță în coasta actualului sistem, și l-a rănit. Iar sistemul nu suportă să fie rănit.”

Senatorul AUR susține faptul că fiecare popor are nevoie de un lider, un reazem pe care să se sprijine, însă și să se simtă apărat, atât în granițele sale cât și în afara acestora. Din nefericire, marile trusturi de presă nu fac decât să distorsioneze imaginea pe care AUR o creează prin empatizarea cu cetățenii României, în încercarea de distrugere a încrederii acestora în partid.

Emisiunea Focus din data de 3 Februarie 2021 poate fi urmărită aici.