declarația ne va salva de coronavirus… Eu spun că munca – CURIERUL ROMÂNESC

După data de 15 mai 2020 pentru deplasarea între localități românii vor avea nevoie de o declarație.

Pentru deplasarea în interiorul localităților nu va fi nevoie de celebra declarație deoarece virusului nu îi place să circule pe distanțe scurte și să treacă de la o rudă la alta.

Care este scopul acesteia?

Simplu: acționează precum un vaccin. Practic dacă vei avea declarația la tine în formă scrisă sau electronică, virusul te va ocoli deoarece nu își va dori să aibă a face cu tine.

Am auzit că cei mai sensibili la coronavirus sunt fanii lui #StămÎnCasă. Coronavirusul se atașează foarte ușor de ei și îi părăsește foarte greu. În lumea lor, a coronavirusurilor, se consideră că acești cetățeni au gustul cel mai bun.

Pe de altă parte eu cred că trebuie să ne vedem în continuare de viață și fiecare dintre noi să își facă treaba cum știe mai bine. Să oprești economia națională la zero persoane infectate și să o pornești la 25 000 reprezintă deja un sport mondial pe care nimeni nu îl va înțelege.

Această criză sanitară se transformă într-un mare circ mondial, politicienii din întreaga lume fiind atrași într-o glumă a deciziilor proaste.

 » Citește întreg articolul pe Curierul Românesc.