Decădere totală: adevărul.ro se plimbă cu Pleșoianu pe post de maimuță

Portalul adevărul.ro înregistrează o decădere totală în privința materialelor publicate. Mai nou se leagă de orice postare sau mesaj venit din partea unor personaje dubioase ale lumii publice, lipitori ale PSD, pentru a lovit în partidul AUR.

Comanda dată de patron către redacție este una clară: loviți prin orice mijloace și cu orice prostie în partidul patrioților români: AUR.

Ultima achiziție a adevărul.ro este Liviu Pleșoianu, un expulzat chiar și din PSD, acolo unde nu și-a găsit locul… Nu este nimic, decăderea morală a adevărul.ro este una totală: Liviu Pleșoianu este citat împotriva unor parlamentari AUR.

Liviu Avram, din mica sa vilă din Tunari Pipera, ar trebui să își vină în fire și să înceapă să lucreze pentru țară și nu pentru interese străine.

Trebuie să înțelegem că a fi român este și o responsabilitate și că nu totul trece prin buzunar.

Până la urmă dacă intelectualii perioadei interbelice au murit în temnițele sovietice făcute prin intermediul comuniștilor aduși de la Moscova, putem să facem și noi ca jurnaliști mici sacrificii și să nu mai întindem mâna spre cei care luptă împotriva țării.