De ziua elevului Iohanis ne promite o Românie Educată :)

Nu vă vine să râdeți atunci când președintele României, după 4 ani de mandat vine și ne spune iar despre România Educată? Nu este ironic că la acest moment școlile din România sunt închise iar Iohanis se apropie de mijlocul celui de al doilea mandat și dincolo de vorbe nu a realizat absolut nimic.

Am pierdut zece ani cu Băsescu, mai pierde acum zece ani și cu Iohanis:

„Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Elevului și Studentului într-un context dificil pentru cei care învață. Din nefericire, situația epidemiologică actuală ne obligă să derulăm activitatea educațională on-line, iar lipsa contactului direct cu profesorii și colegii poate fi adesea demotivantă. Știu însă, dragi elevi și studenți, că aveți capacitatea de a vă adapta rapid oricărui nou mediu și sunt convins că veți depăși cu bine și această perioadă dificilă, în care eforturile tuturor sunt canalizate spre protejarea sănătății întregii comunități. Contez în continuare pe voi și am încredere că ceea ce veți învăța acum vă va folosi în viitor pentru a putea construi o lume mai bună. Vă asigur că în perioada următoare, prin proiecte clare și bine gândite, vom identifica cele mai bune soluții pentru recuperarea oricăror decalaje acumulate. Vă doresc mult succes! La mulți ani!”

Mai sus este redat sub formă de citat postarea de pe pagina președintelui, postare pe care cu siguranță știm că nu a făcut-o el, că pentru așa informație îți trebuie o echipă de strategie.

Domnule Iohanis, mulțumim în numele elevilor și a profesorilor.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro