De ce nu a făcut Cristiano Ronaldo nuntă cu Georgina Rodriguez?

Cristiano Ronaldo (36 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgina Rodriguez (27 de ani) și de cei patru copii, Cristiano Ronaldo jr (11 ani), Alana Martina dos Santos Aveiro (3 ani), și gemenii Eva Maria Dos Santos (4 ani), și Mateo Ronaldo (4 ani).

Dintre aceștia, doar micuța Alana este copilul lor. Ceilalți trei, Cristiano jr și gemenii au fost făcuți cu o mamă surogat. Deși se cunosc de mulți ani, Cristiano și Georgina nu au făcut nuntă.
Se pare că mama starului portughez, Dolores Aveiro (66 de ani), care are o puternică influență asupra fiului său, este cea care se opune cu tărie unei astfel de decizii. Aşadar, Doloros Aveiro s-ar fi plâns că ”Georgina vrea doar banii!”, potrivit jurnaliştilor spanioli de la Marca.
De altfel, influența mamei afectează și relația dintre cei doi. În plus, și surorile lui Cristiano, Katia și Elma, dar și fratele Hugo gândesc la fel ca mama lor. În plus, aceeași sursă susține că cei trei ar fi deranjați de faptul că Ronaldo se gândește doar la Georgina iar ei se simt marginalizați.
Cristiano Ronaldo dezvăluie cum s-a îndrăgostit de Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo este un tip extrem de rezervat în ceea ce privește viața sa personală – singurele mărturii sunt postările sale şi ale partenerei lui. Vor apărea în curând însă detalii neștiute din intimitatea starului portughez. Asta deoarece Georgina Rodriguez este protagonista unui documentar – reality show, ”Eu sunt Georgina”.
Este un proiect în care modelul hispano-argentinian vorbește despre viața ei, inclusiv despre relația cu celebrul fotbalist.
Astfel, singura necunoscută era aceea dacă Cristiano Ronaldo va accepta să apară în film, deoarece preferă să păstreze discreția asupra vieții sale sentimentale.
Dar primele imagini arată că noua achiziţie a lui Manchester United este alături de Georgina,

 » Aflați mai multe informații aici.