De ce Ionel Arsene va fi votat din nou Președinte al Consiliului Județean Neamț ©

Pe lângă marile investiții pe care le știu toți nemțenii, cum ar fi drumul Axial sau cel de la Bicaz la Poiana Teiului, Ionel Arsene, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, are foarte multe realizări în dreptul numelui său în cei 4 ani de mandat. E suficient să derulați articolul până la final și veți înțelege de ce acest om va mai fi votat încă o dată de nemțeni ca Președinte al Consiliului Județean Neamț.

✓ DN 15 Poiana Largului – Bicaz – procent de realizare 94%. Un drum esențial pentru județul nostru, este aproape gata după ce timp de mai bine de 30 de ani nu s-a intervenit cu absolut nimic pe acest traseu.
Un proiect principal de care se leagă numele lui Ionel Arsene, un proiect care alături de Axial a fost promis și realizat, chiar dacă mai toată lumea spunea că este imposibil și că nu se va face. Ionel Arsene a spus că îl face și l-a făcut.

✓ Modernizarea Axialului reprezintă una dintre cele mai importante investiții care s-au realizat în mandatul de președinte al Consiliului Județean Neamț al lui Ionel Arsene. După ce și sectorul de drum de la Cabana Izvorul Muntelui până în DN 15 Bicaz va fi reparat, urmând a fi finalizat în această toamnă, toată zona de pe Valea Muntelui se va revigora din punct de vedere turistic.
41 de kilometri de drum (Bistricioara – Durău, 12 Km; Durău – Izvorul Muntelui, 20 km; Izvorul Muntelui – Bicaz, 9 km) lăsați în paragină zeci de ani, pe care acum s-au executat importante lucrări privind consolidarea structurii, prin ziduri de sprijin, coloane forate la adâncimi de până la 24 de metri, drenuri și intervenții la nivelul de fundație, înseamnă foarte mult pentru infrastructura rutieră nemțeană.

 » Aflați mai multe informații aici.