Dănuț Aelenei (AUR), mesaj pentru cei care defăimează AUR în numele Kremlinului

Deputatul AUR Dănuț Aelenei le-a transmis un mesaj tuturor celor care defăimează Alianța pentru Unirea Românilor în numele Kremlinului, după ce a făcut pasul decisiv de a participa la alegerile parlamentare din Republica Moldova din 11 iulie. „Partidul AUR a adus o speranța celor ce mai cred în România Mare!” a subliniat parlamentarul.

În cei 31 de ani de guvernare FSN-istă, nici un partid aflat în Parlamentul României nu a schițat un gest cu privire la Basarabia și perspectivele de unire cu România!

A apărut un partid cu numele Alianța pentru Unirea Românilor, partid ce cu voia poporului, nu cu a voastră (partide FSN-iste), a făcut un scor decent și a întrat în Parlament, îngropând două partide (sper că pentru totdeauna) parlamentare cu oameni așa-zis competenți, dar care nu au făcut nimic pentru țară. Acest partid mai are tupeul, în viziunea dumneavoastră, de a candida în Republica Moldova, pentru a realiza unirea, dar se pare ca nu aveți loc de el și începeți acțiunea de discreditare. Ba că nu am fi pro-UE, ba că am fi cu rușii, ba că am aduce în Moldova trupe NATO, ce ar face ca populația ei să devina una de culoare!”, a scris Aelenei pe pagina sa de Facebook.

El susține că toți cei care critică AUR în acest moment sunt mânați de sentimente disperare și neputință. Însă, oricât și-a dori, aceștia nu pot opri ascensiunea Alianței pentru Unirea Românilor.

Partidul AUR a adus o speranța celor ce mai cred în România Mare! Disperarea dumneavoastră atinge culmile paroxismului, generata de sentimentul de neputință pe care-l aveți știind ca de fapt AUR va fi în Parlamentul Moldovei! Așa sa ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Dănuț Alenei, deputat AUR.