Dănuț Aelenei (AUR), mereu aproape de români. Deputatul a desfășurat acțiuni caritabile în județul Constanța

Deputatul AUR Dănuț Aelenei a plasat în lista acțiunilor desfășurate, de-a lungul primului său an de mandat, pe lângă activitatea parlamentară, acțiuni umanitare. Aelenei a susținut, promovat și desfășurat proiecte nobile nu doar în județul pe care îl reprezintă, ci și în localitățile unde se aflau familii vulnerabile care aveau nevoie de ajutor.

Am făcut o donație de hăinuțe pentru copii și pachete cu hrană spre un așezământ de copii orfani administrat de către preotul Claudiu Banu din Techirghiol. Totodată, la începutul lunii decembrie am identificat o familie in comuna Corbu, unde se afla mama la pat și fiul său de 40 de ani cu dizabilități psihice, ce nu aveau geamuri și ușă la casa în care locuiau și am montat uși, geamuri, am făcut curățenie și am dezinfectat toată locuința, apoi am schimbat mobila și am oferit pachete de mâncare’‘, susține deputatul Dănuț Aelenei.

Totodată, deputatul AUR a făcut o donație în valoare de 500 de lei pentru a reconstrui acoperișul unei familii din orașul Bacău, dar și o donație de 1.000 de lei pentru Mariana Mihalache, membru AUR, care avea nevoie de sprijin.

Prin acțiunile caritabile desfășurate de către parlamentarii AUR, aceștia își propun să fie aproape de cetățenii pe care îi reprezintă și să ofere un exemplu clasei politice în speranța că și alți demnitari vor urma acest model. „Vrem să oferim ceva și comunităților din care venim”, a subliniat Aelenei.